Viselj színeket

Be kell valljam, hogy ezt az anyagot márciusban fotóztuk és a posztot is megírtam hozzá már akkor. Érthető módon, és mivel a képek is magukért beszélnek úgy döntöttem nem várok jövő márciusig, mire közzéteszem, hanem inkább megosztom így a vacogó 8 fokos időjárásban, hátha a napsugaras képek egy kis melegséget csempésznek a napotokba. Tehát voilá így festett az akkori mondanivalóm:-)

Amikor ilyen kiszámíthatatlan az időjárás, számomra a legkényelmesebb a tavaszi kabát viselete. Aki személyesen ismer, az tudja, hogy mekkora ZARA fanatikus vagyok, így nem kérdés, hogy valamelyik ballon, vagy “masculin” kabátom kapom magamra a legtöbbet.

Régen ilyenkor mindig bőrkabátot hordtam, de amióta nagyon ritkán fogyasztok húst, egyre kevésbé tudom az állatbőrből készült ruhadarabokat magamon viselni. Egy ilyen a pasztell kabátot szinte bármivel stílusosan lehet párosítani legyen az egy világoskék farmer és sneakers kombó vagy egy metálzöld rakott szoknya platform szandállal.
Én az esetek többségében ezt a szoknyát crop top-pal vagy betűrt inggel szoktam párosítani -pl. a Stíluspárbaj című műsorban a Viasaton-, de ne legyünk földhöz ragadtak és kombináljunk bátran hosszabb, lazább, lezserebb pulóverrel, inggel, vagy toppal, hisz bármilyen összeállításban remek “look-ot” kreálhatunk belőle.

A szandál, amit viselek már legalább 4 éves, emlékeztek még, amikor a ZARA bevezette a neon-és pasztell sárga, illetve narancssárga szűk farmereit? Nos ahogy mondani szoktuk a divat ismétli önmagát, és végre lett okom, hogy a nem használt, de még ki nem hajított cipős dobozok közül előszedjem ezt a multicolor magassarkút. 2017  divatkollekcióihoz tökéletesen passzol.

-Bár a platformért én nem rajongok.-

Ennél az összeállításomnál fontos szerepet kaptak a színek is, szeretnélek benneteket inspirálni arra, hogy ne féljetek vibráló, élénk árnyalatokat viselni magatokon. Tudtátok, hogy az összes érzéki benyomás 87%-a  a színvilágon keresztül érvényesül?  A színeknek bizony erejük van és kihat nem csak az érzékszerveinkre, de a légzésünkre, az energiánkra de még az étvágyunkra is.

Hogy a táskáról is ejtsek pár szót, sokszor jobban szeretem a pántjukat hanyagolni és csak „clutch”-ként hordani őket. Az elmúlt két évben az összes divatdiktátor márka elárasztotta a piacot a mintás, multicolor kistáskákkal, amikre olykor kísértetiesen hasonlókat gyártanak a megfizethető márkák is mint például a MANGO, H&M és a ZARA.

Végülis sikerült összeállítanom egy ismét tetőtől talpig ZARA szettet, (meg sem lepődöm magamon), remélem tetszik nektek, és sikerül inspirálnom benneteket arra, hogy nyugodtan keverjétek a rakott derékszoknyát bő-és hosszabb fazonú felsővel, különböző textúrájú anyagokkal, és a sportosat az elegánssal!

photo: Dina Csoboth


FEATURED:

Fashion