Jumpsuit avagy a megunhatatlan kezeslábas

Egyre többet viselek overálokat, amit ma már kollektív nevén csak “jumpsuit”-nak hív minden márka. Lehet ez rövid újjú, hosszú újjú, pánt nélküli, rövid nadrágos, végtelen verzió van, a testhez feszülőtől a laza változatokig. 

Rengeteg verziót találhattok idén bársonyból (pl. ez a mango),  műbőrből (pl. ez a secondskinoverall),  szövetből (pl. ez az asos) továbbá az idei nagy kedvencem a nagy fekete flitteres, mint (pl. ez a missguided).

Most egy kantárhoz hasonló, ringlivel ellátott pántos Mango fekete bermuda hosszúságú, egyenes szabású, rugalmas anyagú jumpsuit-ot viselek egy élénk piros buggyos újjú ZARA crop toppal. Hogy egy kicsit nőcisebbé tegyem a szettet a crop top-ot vettem alulra, és egy vastag fekete ZARA övvel emeltem ki a derekam.

Ha elhagyod az övet, ami ezesetben egy vastag, széles bőr öv, ami nem minden helyzetben kényelmes viselet
gondolok itt amikor reggel a dugóban állsz már fél órája és nem tudod miért nem kapsz levegőt továbbá, hogy miért sajognak a lengőbordáid
akkor akár még egy roppant lenge, egész nap rohangálós, “észre sem veszem, hogy ruhát viselek” szett is lehet belőle.:-) 

Tulajdonképpen nincsen megszabva, hogy mivel hordhatod a jumpsuitokat, ezért ha elegáns szeretnél lenni elég, ha csak egy magassarkú szandált, vagy pump-ot veszel fel, ha pedig a sportosan elegáns hatás a cél, akkor felkaphatod egy tiszta sneakers-zel, illetve ha elég magas vagy akkor bakanccsal is.

– Nekem most az Adidas Superstar a kedvencem. – 

A mostani összeállításomban egy Louis Vuitton fekete lakk körömcipővel, és egy ZARA fekete, arany zippzáros backpack-kel kombináltam. 

Amennyiben nincs még ilyen ruhadarabod de meghoztam a kedved hozzá, hogy te is kipróbáld akkor törekedj arra, hogy a testalkatodhoz megfelelően előnyös fazont válassz.

Van-e olyan testájékod, amit szeretnél hangsúlyozni például, ha hosszítani szeretnél a lábaidon ajánlom a bokáig érő és bokánál szűk fazont vagy az olyan hosszt, ami még magassarkúval is szinte a földig ér.

Így nem csak magasabbnak tűnsz majd, de jóval karcsúbbnak, vékonyabbnak is.

A deréknál karcsúsított fazon erre még pluszban rásegít. Etekintetben a MANGO egy nagyon jó választás, hisz minden szezonban van olyan jumpsuit-juk, aminek még az anyaga is minden igényt kielégít.

Én például szeretem azokat az anyagokat, amikben nem üt át bőröm textúrája, gondolom vagyunk ezzel így egy páran:-)

Küldjetek nekem képeket a ti összeállításaitokról, hadd inspirálódjak én is belőletek!

Mi nők tartsunk össze:-)

photo: Dina Csoboth


FEATURED ITEMS:

Fashion

Gym Fashion

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én megszállottja vagyok a sport- és fitnesz ruházatoknak. Ez amolyan 3M-es szabály: Mindennek

Tovább olvasom »