A szoknya, ami életet lehel a gardróbodba

A magyar tervezők ruháihoz való vonzódásomról már egy előző posztban szót ejtettem Anna Daubner kapcsán, és ebben a posztban a The Four csapat szoknyája és Anna Amélie laptáskája kerül terítékre.

A szoknyának nem csak a színe rendkívüli és szemetgyönyörködtető, de az esése és a hossza is. Bárki aki szeretné a csípőjét kiemelni, gondolok itt azokra, akik szeretnék, ha a csípőjük szélesebbnek tűnne bátran ajánlom figyelmükbe. Azért merem ezt így leírni, hisz mindannyian különböző testalkattal rendelkezünk és míg valaki faragna a csípőjéből mások örülnének ha hangsúlyosabb lenne.

 A The Four trióját Gálvölgyi Anett, Kormos Anna Zsófia és Miovác Márton alkotják. Aki nem ismerné őket ide kattintva találjátok a weboldalukat, és a kollekciókat. Szerintem minden, amit terveznek a feminitást sugározza, egyfajta kontrasztos, fiatalos nőiességet. (Nem véletlen érzem mindig azt, hogy bármit felvennék, ami a standardjeiken lóg az Üllői úti showroomjukban) Egészen elvarázsol, amikor egy The Four által tervezett darabot viselek.

Ezt a laptáskát másik posztban is láthatjátok, mert a fotókat ugyanakkor készítettük Londonban Alise Jane-nel. Anna Amélie táskái mind bőrből készülnek kívül belül, a színek mindig varázslatosak, mint ez az irrizáló hatású darab is.

A szoknyához Anna Daubner crop top-ot és bombert viselek.

photo: Alise Jane


FEATURED ITEMS:

Fashion

Gym Fashion

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én megszállottja vagyok a sport- és fitnesz ruházatoknak. Ez amolyan 3M-es szabály: Mindennek

Tovább olvasom »