Gym Fashion

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én megszállottja vagyok a sport- és fitnesz ruházatoknak. Ez amolyan 3M-es szabály: Mindennek Mindennel Mindig passzolnia kell. Aki rendszeresen edz biztosan tudja miről beszélek, minél több időt töltünk az edzőteremben annál jobban figyelünk arra, hogy amit viselünk kényelmes de változatos legyen. Szeretjük ha van legalább 2 különböző színű edzőcipőnk, a nadrágokról, sportmelltartókról és felsőkről nem is beszélve. Természetesen vannak napok, amikor nem úgy végzel a munkával, nem ébredsz fel időben, elfelejtettél kiteregetni vagy csak éppen nem úgy jönnek össze a dolgok és csak bedobálod a táskádba azokat a darabokat, amik épp a kezed ügyébe kerülnek. Na de mi alapján vásároljuk meg azokat a bizonyos darabokat, amiket nap mint nap rotálva hordunk évekig.

Én bizony több dolgot is figyelembe veszek mielőtt megvásárolok egy új edzős ruhadarabot, és ezek a kritériumok nem nagyon különböznek a hétköznap viselt ruháimra vonatkozó kritériumoktól. Először is szeretem ha valaminek egyéni mintája van, illetve azt is, ha különböző anyagokat kombinálnak pl. ez a betétes nadrág, ha pedig még alaformáló is, akkor már szinte nyert ügyünk van. De nem minden a minta, hisz számtalanszor próbáltam már 20-30.000 Ft-os ismert márkás edzőnadrágokat, amik szinte kiabáltak a kirakatban, hogy vásárolj meg ha az anyaga olyan vékony volt, hogy minden bőrhibám és akaratlan párnácskám kiemelte.

3 éve találkoztam először az NDN Sport és Fitnesz ruházat termékeivel, amikor az egyik fotózásukhoz engem kértek fel modellnek.


Nézzétek mit találtam:-)

Ilyen övet azóta is szeretnék, annyira praktikus, hogy az öltöző kulcsot, zsebkendőt, fülhallgatót, telefont bele tudod rakni és nem kell mindig külön pakolgatni őket.


Amikor először fotóztunk nem is gondoltam volna, hogy magyar márkáról van szó:-) Azóta többször is dolgoztam már velük sőt 6 edzésből legalább 4x NDN-t viselek.  Mindig eltalálják az aktuális divatnak megfelelő mintákat és nem elhanyagolandó, hogy az anyagaik elég vastagok, sztreccsek és nem fakulnak ki.

Jó a varrásuk, évek óta bírják a heti 2-3 mosást és azon felül, hogy a termékek ára baráti folyamatos akciókat találtok az OUTLET fül alatt. A weboldalukat böngészve még az alakotoknak megfelelő fazonú, és mintázatú termékeket is megtaláljátok.

Az alakod kiválasztásához katt IDE.

Mi mást kívánhatnánk még egy fitnesz vagy szabadidő ruhától?:-)

Ezzel a poszttal szeretném azokat is a sportolásra ösztönözni, akiknek mindig van valamilyen kifogásuk arra, hogy nem mozognak rendszeresen. Higyjétek el voltak nekem is olyan időszakaim, amikor hosszú órákat túlóráztam és este 9-kor már pont ahhoz nem volt kedvem, hogy 11-kor jöjjek ki a teremből, jó esetben fél 12-re hazaérjek, és reggel 7-kor kelhessek. Tudom milyen mókuskerék ez, és sajnos azt is, hogy az ilyen életmódnak a rendszertelen és sokszor egészségtelen táplálkozás a velejárója. A legutóbbi ilyen mókuskerék életmódom plusz 8kg-ot eredményezett, amit a mai napig nem sikerült teljesen ledolgoznom. Egy valamiben viszont biztos vagyok, hogy amit viselek mindig hatással van a hangulatomra. Egy színes, alakformáló, kényelmes fitnesz ruhában a tükör előtt állva súlyokat emelgetve mentálisan is jobb érzés a kilók ellen kűzdeni.

FEATURED ITEMS:

Fashion