Sziasztok! Csizmazia Anettet (ha még nem hallottátok a nevét) ő a Zia Budapest megálmodója, és tervezője tavaly ismertem meg. A ruháit láthattátok már rajtam szingapúri postokon, illetve Londonban is. Zia kollekcióira mind jellemző a könnyed légiesség, és mindannak ellenére, hogy nem nyakatekert túlgondolt szabásmintákról beszélünk mégis nagyon különlegesek a darabjai egytől-egyig. Minden  az egyszerűségében nyeri el nagyszerűségét, ilyenek például a számomra kedvenc fehér ingjei, amiket bárhol-és bármikor  fel tudok venni, és párosítani úgy, hogy azok alkalmohoz illően divatosak legyenek. Ez nem csak a szabásukon múlik, hanem az anyagukon is. Anett mindig úgy megválogatja a varrásra kerülő anyagok minőségét, hogy az például egy említett fehér ing esetében hófehér marad bármennyiszer mosod, megtartja a szabását, és bárhogy kombinálod mindig újnak néz ki rajtad. Legutóbbi kollekciója épp le van árazva, így most még kedvezőbb áron tudtok lecsapni ezekre a különleges darabokra.  Kedvenc outfitemet különböző kiegészítőkkel, kabáttal akár cipővel kombinálva egy teljesen új look-ot tudtok kreálni, bemutatom nektek én hogy kombináltam ezeket a szetteket.

Katt a Tovább gombra!

Az első két szettet a Dérynében fotóztunk, ahol belezútam a csodálatos kültéri székekbe. Megvallom a délutáni napsugarak, amik a templom fölül odasütnek a teraszra egészen 16:00h-ig elég elragadóak. Szeretem ha valami könnyen kombinálható, és ha őszinte akarok lenni nem vagyok a “mindent magamra veszek, csak ne fázzak” hozzáállás híve. Azokat a darabokat szeretem megvásárolni, amit könnyen tudok kombinálni és egy letisztult stílust képvisel. Ez a fehér ing- és nadrág kombináció tökéletes példa erre.

Mire van szükségetek, hogy ugyanazt a ruhadarabot egy kis kreativitással akár egy teljesen más alkalomra, illetve időjárásban viselhesd? Íme a számomra bevált kiegészítők:

Sál – bármilyen formájú, hosszúságú, mintás-vagy egyszínű,
Ékszerek – fülbevaló, nyaklánc,
Öv – a derék övek a kedvenceim,
Cipő – szinte bármit felvehetsz ma már magassarkúval, amit eddig lapossal hordál,
Kabát/ Zakó / Biker,
Kitűző – egy széb köves kitűző egy zakón máris elegánsabb hatást ér el,
Sokat lehet változtatni egy look-on, ha a felsőt variálva ki-illetve betűrve hordjuk.

Egyszínű ruhadarabokat könnyű kombinálni, és mellélőni is nehezebb. A kevésbé vállakozó szellemű olvasóknak azt ajánlom, hogy magassarkú cipő választásnál jó döntés ezüst-és arany színt vásárolni, és ugyanez vonatkozik a táska színére is. Mindkettő alapdarab,és saját tapasztalatból írom nektek, hogy a legtöbbet ezeket hordom én magam is. Sálból szebbnél szebb mintásokat lehet találni és akár zakón, kabáton, vagy nyakon hordjuk az egész öltözékünket feldobja.

Ahogy említettem, Zia üzletében és online shop-ján most kedvezménnyel vásárolhattok, és a fekete szín kedvelőinek sem kell csüggedniük. Íme Zia designjai közül az én kedvenc feketéim:

Blackout Hoodie Coat

Blackout Trousers Catwalk Piece