Ahogy az idő telik múlik egyre kevesebb időt töltök otthon. Akkor is szeretek úgy hazautazni, hogy minden további utazási-lakhatási tervem elő van készítve, a barátokkal-és családdal minden meg van beszélve, és lehetőség szerint legyen egy fix délutánom Csoboth Edinával új blog tartalmat fotózni. Legutóbbi hazautazásom alkalmával sikerült egy “last-minute” időpontot elcsípnem vele, és épp három bőrönddel hazaérkezve azt éreztem, hogy egy olyan rekreációt szeretnék befotózni, ami még nekem is újdonság, mégis nagyon egyedi. Ezért döntöttem a rövid fekete kisruha mellett, amit egy kissé átgondolván, és felturbózván lencsevégre is kaptunk.

Idén jó sok mindenen keresztül mentem már, mondhatom, hogy minden eddiginél kalandosabb programokban volt részem. Ebből az egyik legrangosabb esemény az AMFAR volt, amit a Hotel du Cap Éden Roc-ban rendeztek, Antibesben. Mivel ide külön ruhát készített nekem Suzie Turner couture designer, ezért úgy gondoltam, hogy nem a megszokott hajjal szeretném viselni a csodálatos cseresznyevirágos ruhakölteményét. Cinta, aki csak erre az alkalomra repült át hozzánk pár nyisszantással vállig érő hajat vágott nekem. Őszíntén mondom, hogy sosem gondoltam volna, hogy ennyi frizurát lehet készíteni egy relatív rövidebb hajból. Sokkal jobban élveztem, mint a hosszú hajat, gyorsabb és egyszerűbb volt különböző stílusokat kreálni belőle. Hozzáteszem, szerintem ehhez az összeállításhoz is jobban illett a rövid haj.

Biztos mindannyiótoknak van jópár fekete ruhája a gardróbban, és ha jól gondolom, leginkább télen-és ősszel hordjátok őket.

Ezzel én is így voltam amíg idén az egész ruhatáram, és annak stílusa egész egyszerűen megváltozott, és kicserélődött. Annak ellenére, hogy egyre több virágos, és mintás ruhákat vásároltam, beszereztem néhány alap darabot is (mint például ez a fekete ruha rajtam), ami már önmagában is annyira különleges, hogy akár mezítláb is megindulhatnék benne.
Nem vicc, idén nyáron ez párszor előfordult✌🏼.
Egy valami egészen biztos, a feketével nem tudunk mellélőni, ezért bárhova utazom 1-2 fekete ruha mindig jön velem.

Ime a tökéletes példa egy full fekete outfitre, mindössze annyit csináltam, hogy egy vastagabb övvel kiemeltem a derekam, és felvettem egy fekete szandált.

Voilá.

 


 

 

 

 


Katt ide