Nekünk nőknek, azt gondolom a szervezetünk egészségén felül, talán a bőrünk egészségének, tónusának és rugalmasságának megőrzése a legfontosabb.

Emlékszem egészen odáig, amíg  abba nem hagytam a fogamzásgátló használatát nem is igazán foglalkoztatott, hogy milyen bőrtípusom van, illetve az sem, hogy kifejezetten ápoljam. Aztán amikor abbahagytam az antibaby tabit az arcom teljesen megváltozott. Pattanásos lettem, gyulladt volt az arcbőrőm. Olyannyira, hogy lassan már társaságba sem kívánkoztam, mert szégyelltem a bőrömet. Akkor találtam egy jó kozmetikust, aki egy év alatt folyamatos kezeléssel helyre hozta mindazt, ami a szervezetemből akkor éppen az arcbőrömön keresztül kívánt ürülni.

Majd jött Szudán (Afrika), ahol majd egy évet éltem, és nem kentem faktoros napvédő krémet az arcomra. Gondoltam minek, eleve furán néztem előtte mindenkire, aki vastag fehér krémekkel pacsmagolta az arcát a nap ellen. “Minek nekem az végre jól lebarnulok”. – hát persze… – És jöttek a borzasztó pigment foltok. Nem is akármilyenek.

Aztán 30 lettem. És bepánikoltam:-) A szó szoros értelmében. 🙂
Szóval így 30 felett már illik odafigyelni és nem rögtön a botoxhoz, meg a hylaruon savhoz nyúlni. Higyjétek el rengeteg kozmetikusnál megfordultam, kértem tanácsot a bőrömet illetően és a pigment foltokra is. Be kell valljam nem olcsó mulatság sem az amíg kitapasztalod melyik termék válik be, sem pedig az összes kencefice beszerzése. Lesz majd olyan posztom is, amelyben megosztom veletek a nekem bevált és az általam minden nap használt termékeket is.

A mai napon elkészítettem Nektek az első vlogom, amit a NATURA BISSÉ luxus bőrápolási termékcsalád Aulich utca 5. szám alatt található szalonjában volt szerencsém kipróbálni. Aki sokat utazik bizonyára találkozott már a NATURA BISSÉ névvel hisz már több mint 25 országban jelen van a legrangosabb üzletközpontok polcain, mint például a Neiman Marcus, a Bergdorf Goodman miliőjében vagy épp a Barneys New York tágas luxustereiben. 

 A The Cure Collection termékcsalád úgynevezett SZIRTUIN aktivizáló és serkentő kezelésében volt részem. A szirtuinok az emberi szervezetben természetesen előforduló enzimek, amelyek képesek megnövelni a sejtek élettartalmát és ellenállni a sejtöregedést kiváltó stresszhatásoknak.

(Ahogy a barátnőim is olykor emlékeztetnek rá “A stressz árt a szépségednek” ugye mindenkinek ismerős?)

Egy valamit elárulok nektek! Még életemben soha nem volt részem ilyen csodálatos arckezelésben, mint a NATURA BISSÉ-nél. Semmilyen gépet nem alkalmaztak az esetemben mégis minden krémnek, maszknak és terméknek más és más érzete van, amikor a bőrőmmel érintkezik. Valami aromaterápiás, valami zsiszseg, pezseg, valami megnyutat, egyszerűen elvarázsol.

Volt mit nyomkodni az arcomon, mégis mikor a kezelés után megnéztem magam a tükörben nyoma sem volt semmi gyulladásnak, duzzanatnak, pirosságnak.

A vlogot, mely bemutatja nektek magát a kezelést, NATURA BISSÉ luxus bőr-és szépségáplási márkacsaládot, a budapesti szalont itt, illetve a Youtube csatornámon is megtekinthetitek. (Fenn a menüsoron külön fülre kattintva is megtaláljátok.)

A budapesti szalon magyar weboldalát ide kattintva éritek el!

Nagyon örülnék neki, ha megosztanátok velem a véleményeteket, illetve, hogy milyen további videókat szeretnétek, hogy csináljak nektek. Beauty-t, Fashion-t vagy Lifestyle-ra vagytok inkább kiváncsiak?

 

Akit pedig érdekelnek a termékek írjon nyugodtan a hello@itsunnysomewhere.com email címemre, és szívesen összekapcsolom a NATURA BISSÉ-s profi csapatával, akik minden bőrtípusra, bőrhibára találnak megoldást. Továbbá, amennyiben vásároltok egy terméket, ingyenes mini arckezelést is kaphattok. Erről az akcióról nyugodtan érdeklődjetek a szalonban, illetve az alábbi telefonszámon: 

+36 70 648 8817

 

Volodymyr_Gavrylyuk_-_Dreams_About_You from Jenő Ladányi on Vimeo.