Szerintem az elmúlt három évben több kötött hosszú kardigánt és garbót vettem, mint téli kabátot. Általában a melegsége, puhasága miatt szeretek bele, tulajdonképpen az összesbe, amelyiket meglátom az üzletekben.
Mondhatnám azt is, hogy jobb, ha fel sem próbálom, különben úgyis valamilyen indokkal megveszem. 🙂

Idén sincs ez másképp, szinte az összes Zara kötött kardigánnal szimbiózisba kerültem, és sikerült a leértékelésnél levadásznom a kardigánok kardigánját. (még januárban, de a mostani kollekcióban szintén elengedhetetlen darabokat találtok)

Gyűjtsük össze mi mindenre jó egy hosszú, pihe-puha meleg kardigán:

•A tél eljöttének illetve annak teljes bojkottálására
•Otthoni “semmittevésre”
•Kanapén henyélésre, amikor nincs a közelben, vagy lusta vagy megmozdulni a takaróért
•Pufi, kényelmetlen télikabát helyett az autóban
•Télikabát helyett egy bőrkabátra felkapva vagy éppen a bőrkabát alá felvéve -“layering”
•Ha nincs elegáns télikabátod inkább vedd fel a kötött kardigánod

Íme egy rövid lista mivel viselheted:
•MINDENNEL

Íme a következő rövid lista milyen színek a trendik:
•AZ ÖSSZES LÉTEZŐ SZÍN


Most már elárasztották ismét a köttött holmik az üzletetek,  így egyetlen tanácsot adnék csak mielőtt vásárolnátok. Nézzétek hozzá a tükörben hajatok és a bőrötök színéhez, hogy ne sápítson benneteket, na persze ha nem Morticia Addams, vagy Bella Swan inkarnációjaként akartok tündökölni:-)

Ebben a posztban az én idén januári kedvenc vételemet kombinálom az elegánssal, egy szintén leárazáskor vásárolt ezüst jumpsuit-tal, laptáskával és a kedvenc feket bőr csizmámmal.

Csak hogy példát hozzak nektek arra, hogy az instagram “mennyire” connecting people a fotós, a szuper tehetséges Alise Jane volt, aki egy instagram üzenetben keresett meg. Látta a posztjaimat és hihetetlen, de felajánlotta, hogy szívesen fotózna. Eszméletlen tehetséges egy egészen új szemszögből fotózott, egyszerűen minden fotója a mai napig elragad.

A kardigán, és az ezüst jumpsuit is ZARA, és hiszitek vagy nem de a két darab nem került 20.000 Ft-ba. A jumpsuit különleges oldalt felvágott kissé trapézos jellegéhez tudtam, hogy tökéletesen fog passzolni a csizma a fotón.

– Azért hétköznap nem ezzel a cipővel hordtam –

Notting Hill-ben sétálgatva minden egyes alkalommal eldöntöm, hogy odaköltözöm. 

Ki tudja mit rejteget 2018 :-).

Egyszerű de nagyszerű öltözékemet egy Anna Amélie irrizáló színű bőr laptáskával, egy chokerrel és a kedvenc YSL fekete bőr csizmámmal véglegesítettem. BTS: Az orrom és a kézfejeim, ahogy a fotókon látható megfagytak:-) Kellemes 3 fokunk volt de Alise annyira profin és gyorsan ellőtte a képeket, hogy fel sem tűnt az idő szűkössége.

Alise oldalát itt találjátok, illetve az instagrammon követni itt tudjátok!

 

 

 

 

 


 

FEATURED ITEMS: